DJ_Kranky Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Mam problem z moją Berettą 92 FS. Producent: CyberGun Wersja: FullMetal (magazynek plastikowy, 15/16 kulek). Nie wiedzieć czemu, ostatnio zniknęła ze sprzedaży. Teraz problem. Mam sobie Berette przed przeładowaniem, leży: I wszystko jest OK. ----- O to część, o którą mi chodzi (nie zamek). Na razie wszystko wygląda normalnie. ----- Przeładowałem, o to efekt z różnych stron: A tak powinno być, niestety, nie jest: Czyli co się dzieje? Czyli "ta górna część pistoletu", po przeładowaniu wraca za daleko. Ktoś potrafi mi pomóc? Z góry dziękuję. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 (edited) Rozbierz klamkę i zobacz. Przekręcasz ten dinks w kształcie litery "b" o 90 stopni w dół, ściągasz zamek i patrzysz, czy nic się nie starło, nie urwało, czy wszystko pasuje jedno do drugiego... BTW: co to za shit? Cybergun się na KWC obraził, teraz jakieś badziewie sprzedaje? Edited January 24, 2008 by Westie Quote Link to post Share on other sites
DJ_Kranky Posted January 25, 2008 Author Report Share Posted January 25, 2008 (edited) Rozkręcałem ją już jakieś 10 razy wcześniej, ot tak, żeby popatrzeć. Po "usterce" też rozkręcałem, i wnętrze niczym się nie różniło... Usterka pojawiła się, gdy chciałem być zaszybki, i jednocześnie naciągają pistolet, nacisnąłem spust, i całość pofrunęła do przodu. :ściana: I takie pytanie czysto offtopowe, co to znaczy "BTW"? :ściana: Edited January 25, 2008 by DJ_Kranky Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 BTW - By The Way - przy okazji. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts