Pasti Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 (edited) Witam Dziś w zbrojowni kupiłem low-capy BE do AUGa. W sumie nic, podczas "formatowania" magazynka wg. instrukcji takiej jak na asgshopie zaciął się mag. Przestał podawać kulki, wcisnąłem zatrzask który blokuje podawanie kulek, kiedy mag jest np. w ładownicy, a nie podłączony do gnata. Rozłożyłem go. na elemencie który jest na końcu sprężyny był zadzior, który spiłowałem i już sie nie zacina 8-) . Obejrzałem dokładnie owy element i doszedłem do wniosku, że nasi dalekowschodni przyjaciele odwrotnie go zamontowali. Wiec składając mag założyłem go odwrotnie, o tak: Podczas gdy wcześniej wyglądało to tak: I jak myślicie? Dobrze zrobiłem? Mile widziane fotki jak to wygląda w magazynkach CA i TM. pozdrawiam Pasti Edited January 31, 2008 by Pasti Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted January 31, 2008 Author Report Share Posted January 31, 2008 (edited) Dobra, nikt nie zabrał głosu :-P . Tak to powinno wyglądać(Low-cap TM): http://www.asg.com.pl/product_info.php?cPa...roducts_id=1496 Przerobiłem też drugi magazynek, jaki miałem. A teraz trochę dla tych, co chcą kupić te magazynki. Są one czarne. Hi-cap który dostałem z repliką jest z kolei szary, popielaty. W gnieździe siedzą ciasno, ruszają się na boki mniej niż magazynek który był w zestawie z moim AUGiem! Kulki podają(0.25g Blaster). Czy sie je opłaca kupić? Myślę że w tej cenie tak ;-), choć wymagają trochę pracy. Na focie na dole Hi-cap CA, w AUGu magazynek low-cap BE. pozdrawiam Pasti P.S.- I to w zasadzie wszystko o tych low-capach ;-) . Temat do zamknięcia, o ile ktoś ma jeszcze jakieś pytania. Edited January 31, 2008 by Pasti Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts