Speaker Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Witam Mam straszna problem z moją lufa od M249. Otóż złamał mi sie aluminiowy gwint i lufa nie ma jak sie trzymać. Nigdzie nie moge dostać lufy zewnętrznej - allegro, asgshop, nic. Na wgc zobaczyłem taką o to lufe ale od GP Na czerwono zaznaczyłem część o którą mi chodzi, czy bedzie ona uniwersalna? Czy bedzie ona pasować do CA? Jesli nie to ja juz nie wiem co zrobić, nie mam pomysłow żadnych. Moze wie ktos gdzie dostać taką lufe, zamówić, naprawić - cokolwiek... pomocy :(:( moje gg: 1954525 (zawsze niewidoczny) Quote Link to post Share on other sites
Quarc Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Proponuję wysłać mejla na WGC ;) (Natomiast moim zdaniem części będą pasować. Głowy jednak za to nie dam ) Quote Link to post Share on other sites
Speaker Posted February 2, 2008 Author Report Share Posted February 2, 2008 Może ktoś sie jeszcze na ten temat wypowiedzieć? Musze mieć pewność zanim zamówie z WGC Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 Weź wymiary i idź do tokarza a najlepiej z częścią, w jedna godzinę powinien sie wyrobić. Zapłacisz max 20zł. Quote Link to post Share on other sites
Speaker Posted February 4, 2008 Author Report Share Posted February 4, 2008 Owa część z WGC nie jest kompatybilna z częsciami CA... :( Teraz to juz nie wiem... Quote Link to post Share on other sites
Speaker Posted February 5, 2008 Author Report Share Posted February 5, 2008 Wszystko jest ok. Poradziłem. Temat do zamknięcia/wyrzucenia. pozdro Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts