rezul Posted December 12, 2003 Report Share Posted December 12, 2003 www.airsoft-war4.com czy ktos cos wie o tym sklepie ? wyglada na swietnie zaopatrzony... Quote Link to post Share on other sites
rezul Posted December 14, 2003 Author Report Share Posted December 14, 2003 hmmm, po ilosci komentarzy widze ze nikt w zyciu nie slyszal o tym sklepie... :? Quote Link to post Share on other sites
CyberKozA Posted February 6, 2004 Report Share Posted February 6, 2004 Zaraz będzie że po dwóch miesiącach wątek reanimuje ... Ale co mi tam... Właśnie przeglądam ofertę sklepu i wygląda imponująco... Że też nikt tego sklepu nie umieścił w linkach na WMASG. Przy następnej sktualizacji pójdzie do linków RGSA :D Rezul : dzieki za ten adres. Quote Link to post Share on other sites
rezul Posted February 9, 2004 Author Report Share Posted February 9, 2004 no tak, ale wlasnie dziwne sie wydaje dlaczego nikt tego nie zna ? Quote Link to post Share on other sites
tom911 Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 No to teraz ja odgrzeje ten topic :) Prawie po roku!!! 8O Może ktoś w końcu dowiedizł się coś o tym sklepie lub zrobił tam zakupy :twisted: PRZYZNAĆ SIĘ!!! :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Markvs Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Witam po długiej przerwie! Tak a propos tego sklepu to jestem właśnie w trakcie próby zamówienia od nich paru rzeczy (a dokładniej pistoletu plus paru drobnych akcesoriów). Wszystko cacy, odpowiedzi na moje maile zazwyczaj w odstępie 2-4 godzin, tyle, że za przesyłkę ważącą łącznie ok. 2,6kg liczą sobie 72USD (sic!). Przesyłka SpeedPostem - sprawdziłem na ich stronie (http://www.hongkongpost.com/speedpost/eng/main.htm) wychodzi ok. 60 USD za 2,6kg. Nie wiem w takim razie jak to się dzieje, że inne sklepy za wysyłkę pistoletu Speedpostem biorą np. 40 USD. Rozumiecie coś z tego? Póki co pertraktuję z nimi co do tych kosztów. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts