militarius5 Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 Witam. Na ostatniej strzelance NAGLE kulki leciały dużo bliżej (ok. 10 metrów zasięgu) i prawie cały czas leciały na boki, w górę tylko nie prosto :-F Wcześniej było wszystko w porządku... Jest to stock, tylko posiada wymienionego hopka na SYSTEMY. Co może być tego przyczyną? Pozdrawiam i proszę o radę :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
DyingFetus Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 (edited) pisząc "hopka" masz na myśli gumkę czy cała komorę i gumkę?sprawdź czy szkielet gb jest cały,możliwe jest też że gumka jest za twarda i hamuje kulki. Edited February 4, 2008 by DyingFetus Quote Link to post Share on other sites
militarius5 Posted February 4, 2008 Author Report Share Posted February 4, 2008 Mam na myśli gumkę :) A czy przez jakiś brud w lufie takie zjawisko mogło wystąpić? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Ch3m1x Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 Brudna lufa jak najbardziej może przeszkadzać w celnych strzałach i zasięg też może się zmniejszyć. Quote Link to post Share on other sites
DyingFetus Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 porządnie przeczyść lufe,sprawdź na stokowym dystanserze,gumce,napisz co się dalej dzieje ;-) Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Takie rzeczy sie działy jak koledze z teamu spruła sie gumka HU. Ten cypelek o który kulki zahaczają sie do połowy oderwał :-F . Quote Link to post Share on other sites
chopesz Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 (edited) Sprawdź czy gumka hop up nie jest przeżarta i przeczyść lufę. Edited February 7, 2008 by chopesz Quote Link to post Share on other sites
militarius5 Posted February 7, 2008 Author Report Share Posted February 7, 2008 Lufę przeczyściłem wyciorem i teraz jest tak jak powinno :wink: @poldeck: Chodzi Ci o stockową gumkę? :D Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Chodzi mi o każdą gumkę jaka może być. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts