filip227 Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Jak wyżej, czyli czy w Polsce można kupić elementy umundurowania hiszpańskiego, a jeśli tak to gdzie? Konkretnie poszukuje spodni w tym kamuflażu : http://www.henrikc.dk/camouflage/details.asp?autono=92 Śledze allegro od jakiegos czasu ale nic się tam nie pojawia. A jeśli nie w Polsce, może ktoś zna namiary jakiegos sklepu w UK gdzie można takie dostać? Będe bardzo wdzięczny za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 (edited) http://cgi.ebay.es/UNIFORME-DE-LA-EADA-EAD...1QQcmdZViewItem No i jeszcze na tamtejszym eBay'u znajdziesz wiele więcej. Edited February 5, 2008 by GRSW_Szreder Quote Link to post Share on other sites
Flame Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 a ja miałem kiedyś manie na punkcie Hiszpańskich jednostek specjalnych ;) Marte II znalazłem w polsce ;) :P Quote Link to post Share on other sites
filip227 Posted February 7, 2008 Author Report Share Posted February 7, 2008 (edited) @Szreder - dzięki za link, ale taka opcja raczej odpada. Raz - że nie znam języka, dwa - nie mam doświadzczenia w sprowadzaniu tego typu rzezcy z zagranicy. Dlatego jakby ktoś wiedział gdzie można takie spodnie dostać w Polsce albo UK, ew. sprowadzał coś takiego, byłbym wdzięczny za namiar lub link. Pozdrawiam, Filip. Edited February 7, 2008 by filip227 Quote Link to post Share on other sites
zuber1991 Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników, a zarazem chciałbym odświeżyć temat rozpoczęty dawno temu przez użytkownika filip227. Posiada ktoś może lub wie gdzie można znaleźć (zagranica mnie nie interseuje) w Polsce namiary na mundur hiszpański? Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc. Pozdrawiam Bartek Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Jaki mundur? Hiszpanie mają ich kilka... Zdecydowanie allegro i demobile. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts