Quarc Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Witam, kolejny post natury technicznej. Zauważyłem, że naciskając spust na singlu pozostaje on w tylnym położeniu. Nie wiem co jest przyczyną, rzadko zdarza się także na auto (spust pozostaje w tyle, ale replika nie strzela na szczęście). Jakieś pomysły dlaczego tak się dzieje? Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Też miałem takie problemy i też w PJcie, nie wiedzieć czemu jak rozebrałem replikę żeby zobaczyć co może być przyczyną, po złożeniu problem zniknął. Quote Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Prawdopodobnie znasz się lepiej na składaniu repliki niż Chińczyki i to wystarczyło do zlikwidowania problemu :lol:. Quote Link to post Share on other sites
Quarc Posted February 6, 2008 Author Report Share Posted February 6, 2008 No cóż...mnie się ostało tylko body od P&J więc nie wiem czemu tak mam. Wszystkie części sam wymieniałem, więc proszę, podajcie jakieś rozwiązanie. Mnie się wydaje że to wina sprężyny od spustu... Quote Link to post Share on other sites
Mati1991 Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Sprawdz czy na spuscie nei urwala sie sprezyna albo nie spadla.Bedziesz musial otwzyc GB niestety. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts