maly10001 Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 POMÓŻCIEEEEEEEEEEEEEEE jak naprawić kolbę w AK-47s pękła kolba z lewej strony a nie wiem na jakiej zasadzie dziala gdyż to nie moja tylko pożyczona broń bede bardzo wdzięczny za pomoc chodzi mi głównie o to jak powinna wyglądać lewa strona kolby jest to płaskie czy wyglada jak podkładka :killer: Link to post Share on other sites
Pasti Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Niestety tak to już jest. We wszystkich egzamplarz kolba łamię się. Zawsze, na samym początku. O ile dobrze pamiętam(bo swojego Ak47s dawno zmieniałem body) po lewej ten krążek ma wcięcia na zatrzask i jest on płaski. Można też kupić taką kolbę i powinna być w porządku http://gunfire.pl/product-yid-1152189971-K...na-do-AK47.html pozdrawiam Pasti P.S.- nie wiem czy pomogłem, dość niesprecyzowane pytanie. Link to post Share on other sites
maly10001 Posted February 8, 2008 Author Report Share Posted February 8, 2008 oki dziex o to mi właśnie chodziło nie wiedziałem jak wygląda zakończenie tej kolby teraz moge już dorobić brakujący kawałek i zamocować go jakoś WIELKIE DZIĘKI PZDR Link to post Share on other sites
Recommended Posts