Kubasss Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Witam! Kupiłem sobie w poniedziałek w customs.pl karabin taki jak w temacie. Prawie wszystko jest ok bo od tamtego czasu męcze sie z komorą hop-up i jej gumką, a dokładniej z wyrzucaniem kulek, jej siłą i zasięgiem. Na tej gumce co miałem w standardzie magazynek podaje kulki normalnie ale lecą one na praktycznie max. 20m co według mnie jest za mało na karabin o mocy (jak podaje sklep gdzie kupiłem) 400 fps'ach. Wymieniłem więc gumke na silikonową lecz teraz to kulki nie wylatują wcale. Jak wylecą to co jakiś czas i lecą tak jak powinny tylko bardzo słabo. Dlatego zwracam się o pomoc bo już nie wiem co zrobić... Kulki sie nie zacinają nigdzie w lufie bo po prostu do niej nie wlatują nawet :/ ... Z góry dzięki za pomoc... Quote Link to post Share on other sites
men3L Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 No to tak :) Po pierwsze - twoja nowa gumka sylikonowa ma kołnierz, który blokuje kulki, musimy się go pozbyć. Jak? http://wmasg.pl/forum/index.php?s=&sho...st&p=703723 Tak :) Miałem ten sam problem co ty, mam nadzieję że trochę ci pomogłem :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts