sirgornik Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Witam! Głównie chodzi o to, ze pewnego razu mojemu kumplowi zaciął się karabin, nie bardzo wiedzieliśmy o co chodzi, wyciągnelismy GB, silnik chodził, tłok nie bardzo. Rozebraliśmy GB wszystko poukładali i zamkneli. Złożyliśmy karabin, podłączamy magazynek a tu kulki latają na pare metrów może co 10 poleci dalej, rozłożylismy go jeszcze pare razy i sprawdzili czy nic nie jest źle. Wszystko wydaje się być dobrze poukładane. Może ktoś miał ten sam problem i go rozwiązał. Byłbym wdzięczny za pomoc :) Pozdr Quote Link to post Share on other sites
DyingFetus Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 zobacz czy dysza jest dobrze założona na popychacz Quote Link to post Share on other sites
Zambezi Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 U nas ten problem w jednej m'ce spowodowany był tym że uszczelka tłoka padła, czy tez wogóle jej nie było... Quote Link to post Share on other sites
sirgornik Posted February 11, 2008 Author Report Share Posted February 11, 2008 No ten problem rozwiązaliśmy, okazało się że źle był założony popychacz. Ale pojawił się następny problem, nie działa silnik i nie wiemy teraz czy jest to wina kabli czy silnika, po czym poznać że padł silnik. Jedyne co zauważylismy to to ze jak się kręci silnikiem "w palcach" to nie kręci się płynnie, ale tak przeskakuje... Bylibyśmy wdzięczni za pomoc. Pozdr Quote Link to post Share on other sites
DyingFetus Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 podłacz baterie bezpośrednio do silnika i jak będzie działał to znaczy że styki lub okablowanie jest do d***. Quote Link to post Share on other sites
sirgornik Posted February 11, 2008 Author Report Share Posted February 11, 2008 Najpierw myslałem, że bezpiecznik siadł, więc odkręciłem kolbe i tam jest jeszcze jeden styk, podłączyłem do niego i dupa nie działa... Quote Link to post Share on other sites
Hanibal8 Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Podłącz silnik bezpośrednio do baterii która jest na pewno dobra i załadowana. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts