oXyder Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Witam, dzisiaj na treningu wypadł mi pin, który to trzyma replikę za uszka i po jego wyjęciu można ją rozłożyć. Bez tego pinu lufa mi się trochę majta i jest lekka szczelina między górną a dolną częścią body. Z racji, że mam zamiar w najbliższym czasie sprzedać tą replikę poszukuję tego właśnie pinu. Może ma ktoś z Was coś takiego na sprzedarz, albo wie gdzie to można kupić? Quote Link to post Share on other sites
ATISHOO Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 http://asgshop.pl/catalog.php?cat=48 Quote Link to post Share on other sites
oXyder Posted February 11, 2008 Author Report Share Posted February 11, 2008 Dzięki za chęci, ale 1. nie pasuje 2. 30zł + wysyłka to trochę dużo za kawałek śruby. Gdyby możnabyło dostać taki pin jak mi potrzeba w miarę tanio w takich źródłach jak asgshop to nie zadawałbym tutaj tego pytania :P Quote Link to post Share on other sites
wally Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Tak, gwoli ścisłości, - koszt tych pinów to 43 lub 49 zł, - pasują na pewno, - sprzedawane są zawsze w komplecie (2 szt). - najtańszym źródłem dostaw takich pinów są allegro i komis wmasgu, z tym, że w obu tych miejscach bardzo trudno je zdobyć. Quote Link to post Share on other sites
chrzanu Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Albo tokarz ;) Quote Link to post Share on other sites
Crusher Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 A nie mozna dać kilku grubych drutów, skleić, prysnąć sprayem na czarno i juz? Jeśli się to starannie zrobi to nie będzie się to tak rzucac w oczy.. :) Quote Link to post Share on other sites
chrzanu Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 to lepiej zwykłą śrubę i z jednej strony dać nakrętkę Quote Link to post Share on other sites
oXyder Posted February 13, 2008 Author Report Share Posted February 13, 2008 Chodzi o to, że eMkę chcę sprzedać, a jedyna jej usterka to właśnie ten pin. Bez tego raczej nie znajdę jakichkolwiek chętnych. Na szczęście kumpel ma body od tej broni, mam nadzieję, że znajdzie ten pin. W każdym bądź razie dzięki za pomoc Quote Link to post Share on other sites
hubertosq Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 ja mam tkai pin jak chcesz?? hubert.stefan@gmail.com Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts