Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

AKS74 Full Metal + Drewno [RK-03] boyi problem

Recommended Posts

Sprawa wygląda w sposób następujący, jest to mój pierwszy elektryk więc proszę o wyrozumiałość.

Dziś na strzelance, wystrzeliłem około 600 kulek i broń przestała strzelać na chwilę (wydając dźwięk jakby bateria nie mogła sprężyny pociągnąć nie wiem jak to opisać, taki metalowy stuk...) i potem mogła oddać krótką serię strzałów... sądziłem że bateria padła. Przyjechałem do domu podłączyłem batkę do rozładowania i potem naładowałem, sytuacja wygląda podobnie broń oddaje krótką serię lub kilka pojedynczych strzałów i potem tylko ten dźwięk, żeby znowy strzelała muszę ustawić selektor w trybie bez strzału i potem mogę znowu oddać kilka strzałów...

Proszę o pomoc

p.s sprawdziłem bezpiecznik jest ok, giwera na gwarancji jest, bo kupiłem ją dopiero w styczniu tego roku...

Nie rozumiesz, kolega potem w ogóle nie może strzelać.

Silnik niedokręcony (żeby nie było... zdanie melona), ewent. mniej prawdopodobne starte pierwsze zęby tłoka i zębatka tłokowa może po prostu się z tych zębów ześlizgiwać.

Edited by dr_wisla

Nie rozumiesz, kolega potem w ogóle nie może strzelać.

Silnik niedokręcony (żeby nie było... zdanie melona), ewent. mniej prawdopodobne starte pierwsze zęby tłoka i zębatka tłokowa może po prostu się z tych zębów ześlizgiwać.

starte zęby to trochę mi nie pasuje do wystrzelanych 3500 kulek od nowości, zaznaczam że nie wymiatam seriami jak rambo, puszczam co najwyżej krótkie serie... co do dokręcenia silnika przeczytałem o tej możliwości na innym forum, problem w tym że kompletnie nie wiem jak się za to zabrać (wybaczcie-pierwszy elektryk), po drugie to boję się utraty gwarancji :???:

• 1 year later...