Josif Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Pierwsza część, a właściwie pierwsza przymiarka. Prawdopodobnie w kwietniu będziemy dogrywać co by miało ręce i nogi, ale wstępnie można obejrzeć. REPORTAŻ Zalecany firefox. Wszelkie mądre uwagi mile widziane. DRUGA CZĘŚĆ Quote Link to post Share on other sites
Yarpen Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Może ja mam już skrzywienie zawodowe, ale brakowało mi słów o bezpieczeństwie. Podkreślenie zaraz na początku nierozerwalności pary replika-ochrona oczu. Poza tym ogląda się fajnie, chętnie obejrzę ciąg dalszy. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Jak już chcecie porównywać airsoft do paintballa to radzę zapoznać się z prawdą, a nie snuć bajki. Scenariusze czy gry na kilkaset osób w paintballu były dużo wcześniej niż w airsofcie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts