KosiarA Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Mam G36 i chciał bym przełożyć kable do tyłu tak żebym mógł podpiąć pod nie baterie 10.4 3300. Nie chce wymieniać kolby. I zastanawiam sie czy ktoś już tak zrobił. Jak można poprowadzić kable. Jak przewiercić/przełożyć kable przez samą kolbę żebym mógł nosić baterię w pokrowcu na kolbie. :) Pozdrawiam Kosiar. PS. Szukałem ale nie znalazłem podobnego tematu więc jeśli taki istnieje to proszę o odpowiedni link. Quote Link to post Share on other sites
kossaa Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Najprościej jest kupić przedłużkę do batki. W capri maja po 12 zł G&P ok 30cm, w czarnej otulinie. Kabel mam przeciągnięty przez otwór w dole przedniego chwytu.Tymczasowo tak mam i się sprawdza. Oczywiście batkę mam w ładownicy na kolbie. Może takie rozwiązanie nie do końca na temat, ale... może coś pomoże ;-) Pozdro Quote Link to post Share on other sites
lup Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Kosiar, na Bergecie w zeszłym roku widziałem wersje K z wywierconym otworem w body i tak wyprowadzonym kablem. Kabel miał trochę luzu i szedł do kolby gdzie w materiałowym futerku siedziała bateria. Własciciel władał swoistym angielskim ale o ile go dobrze zrozumiałem to zdecydował się na taki krok z powodu częstego składania kolby. Jak się gdzieś zobaczymy to Ci pokaże jak to miał zrobione. Quote Link to post Share on other sites
CyberKozA Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Kurde. Robiłem coś takiego braciszkowi. Ja mu kable wyprowadziłem tuż za szyną, w górnej części body. Efekt taki że nie przeszkadza przy składani kolby ani nic. Kupę roboty z tym było, i strasznie upierdliwe toto przy składaniu. Szczególnie że wsadziłem tam takie raczej fest-grube te kabelki. Pogadam z bratem żeby jakąś fotę strzelił i tu zapodał. Ale jest to jak najbardziej wykonalne i nawet ma swój sens. Duża batka na kolbie nieco lepiej wyważa giwerę. Quote Link to post Share on other sites
Chopin Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Pogadano ze mną: postaram sie zrobić pare fotek i wrzucić jutro. Quote Link to post Share on other sites
Chopin Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Sorry, zapomniałem o tym topicu... 3 fotki na szybko: Zdjęć jak jest zrobione w środku proszę nie oczekiwać, na prawdę nie mam najmniejszego zamiaru rozbierać całego body :) Pzdr Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts