seq Posted December 18, 2003 Report Share Posted December 18, 2003 Witam Postanowilem stworzyc ten topic, poniewaz wraz z jednym "forumanem" ( tak to ujme > osoba z forum ) nie kumamy bazy dlaczego w sprezyna/gaziak z blow backie zamek odskakuje i nie wraca przy zaladowanym magazynku. Prosze unikac stwierdzen ze "jest zepsute". Quote Link to post Share on other sites
seq Posted December 18, 2003 Author Report Share Posted December 18, 2003 Zapomnielem dodac: :arrow: Walter P99 sprezyna :arrow: USP gaziak Quote Link to post Share on other sites
Stolar Posted December 18, 2003 Report Share Posted December 18, 2003 może poprostu wyrobiły sie sprężyny powrotne zamka Quote Link to post Share on other sites
AWR_Ronin Posted December 18, 2003 Report Share Posted December 18, 2003 A czy zamek zostaje w tylnej pozycji zahaczony o zatrzask zamka?? Jezeli tak to wlasnie z nim jest cos nie tak. W przeciwnym wypadku mozliwe jest, że sprężyna zle układa się na żerdzi i haczy o coś. Ronin Quote Link to post Share on other sites
Lester Posted December 18, 2003 Report Share Posted December 18, 2003 TAK właśnie u mnie jest, zamek zostaje w tylnej pozycji zachaczony o zatrzask zamka, nawet po wystrzeleniu 2 kulki . A pistolet jest nowy i nie sądze by coś w nim sie wyrobiło. Troche to wkurza ale można sobie zatrzask przytrzymać kciukiem od lewej ręki (jeśli strzelamy prawą), taki jest mój patent, ale gdy będzie koniec kulek to zamek mi wróci :? Quote Link to post Share on other sites
Fboardpro Posted December 18, 2003 Report Share Posted December 18, 2003 W takim razie powinno sie to zareklamować w ramach gwarancji, bo jest to zupełnie nie na miejscu. Nie po to się płaci tyle kasy by palcem przytrzymywać zwalniacz :? Quote Link to post Share on other sites
Lester Posted December 18, 2003 Report Share Posted December 18, 2003 I chyba tak zrobie!!! Naszczęście nie zdarz się to za każdym strzałem tylko z raz do dwóch na początku, a potem jak należy po ostatniej kulce. Ale będe w sopocie w najbliższym czasie i coś sie o tym dowiem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts