Stiffyone Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 (edited) Zauważyłem, że nie było jeszcze opisu tej repliki, więc postanowiłem opisać bardzo dokładnie mój nowy nabytek. Polecam bardzo serdecznie dla tych co kochają eMki i zastanawiają się na kupnem tej repliki. Recenzja jest napisana od razu po otwarciu kartonu, ale jeszcze z czasem będę ja uzupełniał o przygody w trakcie walki. Nie chciałbym kopiować moich wypocin tutaj, więc postanowiłem zarzucić linkiem: http://www.rainbowcorps.fora.pl/recenzje-i...jg6624,416.html Pozdrawiam Edited February 26, 2008 by Stiffyone Link to post Share on other sites
luglo Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Spoko recka. Wreszcie ktoś napisał i do tego rzetelnie. Ale mam pytanie: ta giwera ma jakieś wady? Link to post Share on other sites
Manius Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 (edited) ja póki co wad większych nie znalazłem. Kolba trochę lata. Nie podoba mi się za bardzo dźwięk spręzyny. Podczas strzelania słychać uderzenie i aż całe body od niej drga. Pomiar miałem: 430fps na 0,2 380fps na 0,25 :) Będę zmieniał w nim body i komorę na metalowe src. Zobaczymy jak wtedy bedzie słychać tą sprężynę. Edited March 15, 2008 by Manius Link to post Share on other sites
Recommended Posts