MetalBoy Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Nie orientuje sie za bardzo gdzie mogoł bym do tego G36 dokupić chociaż 2 magi :-? Karabinek jest elektryczny. Firma "Doble Eagle" Jak coś znajdziecie to proszę o linki. Interesują mnie magi Low-Cap Quote Link to post Share on other sites
chopesz Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Nie, ponieważ repliki z plastikowym GB mają inne podajniki kulek. Jedynym wyjściem jest zakup starych na allegro. Quote Link to post Share on other sites
MetalBoy Posted March 4, 2008 Author Report Share Posted March 4, 2008 Czyli chcesz mi powiedzieć ze na sztuki nigdzie sie nie dostanie?? Quote Link to post Share on other sites
chopesz Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Dokładnie. Quote Link to post Share on other sites
MetalBoy Posted March 5, 2008 Author Report Share Posted March 5, 2008 Chętnie kupie z 2 magi low cap do G36C Double Eagle'a :P Za taki mag mogę dać 25 do 30 zl. Chętnych proszę na PRW. Moje gygy: 2826244. Pisać nawet jeśli będę niedostępny. Quote Link to post Share on other sites
wodnyfilar Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 (edited) Ja kupowałem taką replikę ponad rok temu i wtedy jeszcze takie magazynki były w sprzedaży. Nie pamiętam tylko na jakiej stronie był dokonywany zakup... Edited March 21, 2008 by wodnyfilar Quote Link to post Share on other sites
macioza1 Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Na www.airsoftguns.pl są za bodajze 25zl. Low capy na 50 kulek. Link: http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...EG-G36C-HK.html Pozdro ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts