Major.8 Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Witam was po długiej przerwie :) Mam replikę Black Eagle M6 i chciałem zwiększyć jej moc aby przekroczyć możliwei jak najwięcej granicę 400fps (w stocku posiada prawdopodobnie 365fps). Na pewno chciałbym kupić prec lufę, i inne części potrzebne do podniesienia mocy i celności. Jeszcze chciałbym dodatkowo jak wytłumić bo słychać mnie z końca lasu :( Proszę o pomoc i porady w celu zakupienia tych części. Acha prosił bym w miarę jakieś tanie ( o ile to możliwe ) bo ja nie rodzę pieniędzy jeszcze a budżet mam ograniczony ... Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Nie znajdziesz do niego części bo nie ma. Jest już temat o tym karabinie i o jego tuningu, tam jest wszystko. SZUKAJ!! Quote Link to post Share on other sites
Ziemniok Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Części niema, nie było, i pewnie nigdy nie będzie. Jedyne co możesz zrobić to uszczelnić HU i będzie podobno te 400fps'ow. KLIK Co do głośności polecam TEN temat. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts