Paprotek Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Witam, może ktoś będzie mógł mi pomóc. CA36, przebieg mniejszy niż 5000 kulek. Podkręcona przez ASGShop do 420fps praktycznie na początku swojego żywotu. Niedługo mam strzelankę, postanowiłem wiec sprawdzić, czy z repliką wszystko ok. Podłączam baterię i okazuje się, że działa tylko full-auto, a ogień pojedynczy mogę sobie naciskać i naciskać a gearbox nawet najbardziej rozpaczliwego stęknięcia nie zamierza wydać. Sprawdzałem dwie baterie (obie intellecty 1400mah 9,6V świeżo po ładowaniu na ansmannie mikroprocesorowym) i jest to samo. Rozkręciłem replikę od poziomu gearboxa, ruch skrzydełkiem selektora (prawym, bo lewe już odpadło...) powoduje to, co powinien powodować - płytka rusza się w tył lub przód i wygląda ok. Na chłopski rozum problem może tkwić w tych blaszkach na które najeżdża płytka selektora, gdy rusza sie skrzydełkiem, ale nie wiem, która jest od singla (na górze, czy na dole?) a na ślepo nie chcę odginać. Co radzicie? Quote Link to post Share on other sites
Paprotek Posted March 6, 2008 Author Report Share Posted March 6, 2008 (edited) ciekawostka - przekręcony o 90 stopni w prawo czasami działa... Edited March 6, 2008 by Paprotek Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Odegnij obie blaszki. One mają i w pozycji semi i auto stykać się z blaszką na płytce selektora. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts