seq Posted December 22, 2003 Report Share Posted December 22, 2003 Mam spory problem, to moj pierwszy gaziak. wiec prosze o nie pisanie zbednych komentarzy. Mam problem z ladowanie. kiedy laduje magazyenk gaz uscieka gornym zaworem ktroy sluzy do odprowadzenia gazu podczas strzalu. 2 pytanie. jak juz zaladuje co zrobic zeby zaczal strzelac :D Quote Link to post Share on other sites
seq Posted December 22, 2003 Author Report Share Posted December 22, 2003 sorka tak dokladnie to KJ Works BERETTA M9 [Producent: KJ Works Typ: blow-back Model: M92 ] Quote Link to post Share on other sites
Fboardpro Posted December 22, 2003 Report Share Posted December 22, 2003 1. Jakiej firmy jest ta 92f 2. mozliwe że taki guzik który służy do wypuszczania gazu po strzelaniu jest cały czas wciśnięty. 3(2). wsadzasz maga do guna, przeładowujesz by nie tracić nie potrzebnie gazu na jeden pusty strzał i naciągasz spust (proste nie ? :) ). Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted December 22, 2003 Report Share Posted December 22, 2003 a jak długo ładujesz? to ma być moment - jakieś 2sekundy. Jak robisz to dłużej to raczej będzie uciekał... Quote Link to post Share on other sites
seq Posted December 22, 2003 Author Report Share Posted December 22, 2003 heeh :D doszlem do tego wkoncy jak zeby strzelil. jest gitas teraz mam problem z ladowaniem . ladjue te 2 sekundy i gazu starcza mi na kilka strzalow. moze 5 . a jak prubuje dluzej to tak samo jest. a uzywam gazu APS3 do blow becka , green gas cyber guna Quote Link to post Share on other sites
Gared Posted December 22, 2003 Report Share Posted December 22, 2003 A jak ladujesz ten magazynek? Powinien być "do góry nogami", inaczej zapomnij o napełnieniu go do końca. Quote Link to post Share on other sites
seq Posted December 22, 2003 Author Report Share Posted December 22, 2003 tak wiec super. ja laduje dogory nogami to gaz wylatuje zaworem gdzie odprowadza sie gaz przy wystrzale . a gdy laduje upside do gory to fakt laduje sie te troche . PLEASE HELP 8O 8O 8O Quote Link to post Share on other sites
AWR_Ronin Posted December 22, 2003 Report Share Posted December 22, 2003 Wyglada na to, ze magazynek nie jest szczelny. Ladujac go zaworem gornym do gory (odwrotnie niz powinno sie ladowac) nabijasz maga oparami. Gdy ladujesz po bozemu :) przelewasz plynny gaz do magazynka, cisnienie jest wyzsze i magazynek moze wypuszczac gaz. Taka jest moja teoria. Na twoim miejscu zaopatrzyl bym sie w lepszej jakosci uszczelki (ja tak zrobilem w moim USP i narazie wszystko dziala) najlepiej nieco szersze. Ronin Quote Link to post Share on other sites
seq Posted December 22, 2003 Author Report Share Posted December 22, 2003 w takim razie reklamacja. ja to kwa zawsze mam jakis klopot kwa Quote Link to post Share on other sites
seq Posted December 23, 2003 Author Report Share Posted December 23, 2003 Czy cuda istnieja? A moze w jakies hipnozie bylem wczoraj? Ales gut yungs All good fouks Wszystko jest juz oka 8O Pozadnie strzela a 1 napelnie trwa pare skund. i starcza to na kilka przeladowan. DUCHY ISTNIEJA ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts