grzechotnik Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 (edited) Hahhaaa lol. Ja na M140 mam 520fps. Przy Borku i lufie 590mm i maskymalnym uszczelnieniu i jak mi to wytłumaczysz? Przed chwilą sprawdzane fps. Aha. Też mam dystanser DF czarny. Edited February 14, 2009 by grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 Z mojego doświadczenia wynika że te dystanserki sprawdzają się przy baaardzo dużych tunach lub... przy dużym rofie. Znika wtedy tzw "podwójna kulka. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 z mojego wynika że sprawdzają sie przy każdych prędkościach. Poprawiają tor lotu kulki niemal tak jak wymiana gumki na systemę, zasięg też wzrasta. Tanie toto a bardzo przydatne. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 W każdej replice się nadają. Mam i w replice ponad 500fps [czarny] i około 330fps [MP5KDPW]. W obu przypadkach można zauważyć dużo lepszy tor lotu kulki Ale w MP5 lata mniej celnie ale dalej [biały]. Montujcie wszędzie te dystansery. Bardzo pomaga. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts