Szakal69 Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 :wink: ostatnio zakupiłem replike ak-74 s na sklepie airsoftguns .wykonanie było dośc dobre poniewaz body było metalowe karabin kosztował 455 zł .Jego moc tez jest wystarczająca 350-370 fps . Byłem z nim na 2 strzelankch wszytko było dobrze ,az do wielkiego czwartku . Z niewiadomo jakiej przyczyny w silniku pojawił sie zgrzyt .Karabin nie strzla poprawnie :wink: . Wiem ze nie jest to związane z baterią .Musze go wysłąc na reklamacje .Szkoda teraz wiem ze jesli chce sie miec sprzet niezawodny to trzeba siegac do replik TM CG G&G. Czy ktos wie jak naprawic ? Jest to cos z żebatkami . Quote Link to post Share on other sites
zavisza Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Jaki zgrzyt? Dlaczego nie strzela? Jakie odglosy slychac, opisz to bardziej :] Quote Link to post Share on other sites
MaxXxi47 Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Batka jest nienaładowana i muszą mu ją na gwarancji naładować bo sam nie umie. Simple ... A CG to gówno :P ( o CA ci chyba chodziło ) Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Jak słychać taki bardzo głośny ZGRZZZYYYYT to najprawdopodobniej poluzowała się śrubka regulacyjna silnika. Wykręć śrubkę w spodzie chwytu pistoletowego i imbusem (rozmiar 2) dokręć (zazwyczaj do oporu). Quote Link to post Share on other sites
Szakal69 Posted March 22, 2008 Author Report Share Posted March 22, 2008 okazało sie ze to niedorkrecona srubka prze którą zębatki zeslizgiwały sie z siebie . Juz naprawiłem usterke thx za rade ;-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts