Baykos Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Witam, w MP5 od TMa wystrzeliłem dziś jednego midcapa, kiedy poszedłem po drugiego i wróciłem MP5tka najzwyczajniej przestała strzelać. Zero jakiejkolwiek reakcji, wymieniłem baterię i nic. Tao samo. Silnik ani drgnie, żadnych odgłosów, jakby szlag trafił któryś kabelek w okablowaniu ( na zewnątrz wszystko w porżadku). Czy ktoś wie co mogło się stać ? Czy jest gdzieś opis jak wyciągnąć GB z MP5 TMa ? Udało mi się bez problemu zdjąć dolne body, ale za cholerę nie wiem jak rozłożyć górne ( podejrzewam, że trzeba rozłożyć górne body na pół). Quote Link to post Share on other sites
Baykos Posted March 22, 2008 Author Report Share Posted March 22, 2008 (edited) Hmm dziwny przypadek, poleżała kilka godzin i zaczęło kontaktować, oddałem pare strzałów, krótka serię, zostawiłem, sprawdziłem godzinę późnije i znowu brak reakcji :/ Bateria sprawna i silnik też. Bezpiecznika w nie ma w okablowaniu od foregripa. Edited March 22, 2008 by Bajkos Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 A przypadkiem nie wypina się któryś z przewodów przy silniku? Quote Link to post Share on other sites
Baykos Posted March 22, 2008 Author Report Share Posted March 22, 2008 BINGO, kabelek, wyjąłem odłączyłem, podłączyłem i działa, oby jak najdłużej. DZIĘKI OLO :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts