starwars Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 witam mam takie male pytanie do osob ktore maja jakie naprawde pojecie na temet modernizacji elektrykow. Strzelam sie juz okolo roku karabinem Colt M733 i wlasnie mam pytanie w jaki sposob moglbym poprawic jego osiagi glownie chodzi mi o zwiekszenie zasiegu i celnosci bylym bardzo wdzieczny za rade Quote Link to post Share on other sites
Crusher Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 domyślam się, że chodzi o wersje od JG.. Kup sylikonową czarną gumkę Systemy, komore HU KA (szczelność, chociaż nie wiem jak podejdzie z plastik body), i dobrą precke (systema, Guarder, KM Head) Quote Link to post Share on other sites
slepy Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Komora jednoczęściowa podejdzie do body z ABSu, ale trzeba troszke je zmodyfikować :) Zakładałem kumplowi komora CA, miał ABS body, ale zabawa z multiszlifierką i pilniczkiem załatwiła sprawe. Różnica w porównaniu do stoskowej komory - kolosalna :) Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 A potem tuning GB według ogólnie przyjętych procedur, o których jest na forum pełno informacji. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts