vorio Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Witam, moglby mi ktos pomoc i wyjasnic w czym moze tkwic problem. Wkladam magazynek (do teoretycznie 4 godzinnego ladowania baterii -ktora nawet nie byla ciepla, nie wiem czy tak powinno byc) i kulki jezeli wystrzela to na jakies 10 metrow, potrafi wyleciec 5 naraz, albo zadna nie wyleciec. AK kupilem na allegro, sadzilem ze jest to wina baterii, jednak podlaczylem do ladowania druga, tez byla caly czas zimna a ladowalem ze 4h i jest ten sam problem....Ma ktos jakies pomysly? pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
de Villars Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Pomysłem było by odesłanie na serwis, ale rozumiem że to alledrogo i nic z tych rzeczy. Wniosek - replikę należy kupować u sprawdzonych sprzedawców oferujących serwis. Chyba Cię nie pocieszyłem... Quote Link to post Share on other sites
ATISHOO Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Jeżeli produkt był nowy to masz prawo domagać się od sprzedawcy naprawy lub wymiany... Quote Link to post Share on other sites
Hanibal8 Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 problemem nie koniecznie może być bateria ale na odległość ciężko stwierdzić . Jeżeli nie masz gwarancji potrzebny będzie serwis (może któregoś sklepu który sprzedaje ten model) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts