eczarny Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Więc mam problem z niskimi temperaturami. Gdy jest poniżej 2 stopni to jak podłączam naładowaną baterie, karabin strzela z 10 razy, a później zachowuje się tak jak by bateria była rozładowana (a nie jest bo jak podłączam do innego aeg'a to strzela normalnie). Czyli silnik się kręci krótką chwile i stoi, gdy po chwili naciskam spust to samo :wink: . Przy wyższych temp karabin strzela jak należy. To raczej nie jest wina silnika bo jak zamontowałem stockowy silnik od MP5 CYMY to jest to samo a nawet gorzej bo nawet przy 4 stopniach taka sytuacja następuje(podejrzewam że akurat to jest spowodowane słabszym silnikiem). To też nie bateria bo sprawdzałem też inne to samo :wink: . Mieliście może taki problem? Nie wiem co robić. A nie chce pakować kasy na oślep. Która część powoduje taką sytuację?? Proszę o pomoc jestem załamany. :cry: PS. Gwarancji już nie mam. Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Zmień kable, na jakieś niskooporowe. Quote Link to post Share on other sites
mg34 Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 oprócz kabli może to być wina stopu z jakiego jest wykonany szkielet GB..może sie kurczyć zbytnio...miałem to samo w swoim m4a1 i nie doszedłem do rozwiązania..ale mam nadzieje że ta sugestia sie przyda... Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Hm, ja mam PJ4 RIS IIgen. i w zimie nigdy mnie nie zawiódł. A nieraz było sporo poniżej 0. Tylko ta k***wska gumka HU. Quote Link to post Share on other sites
jarko Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 JA tez mialem ten problem w G36c [JG] powiedziano mi w tedy ze bateria zakonczyla swoj zywot. Sprzedalem go a nowy wlasciciel zakupil nowa baterie i chodzi jak ta lala i tez stalo sie to w zimie Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts