Modimus Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 (edited) Witam! Ostatnio moj pistolet maszynowy MP5 rozleciał się na dwie części. Jak się okazało pękł korpus. Chciałbym się dowiedzieć czy ten korpus: http://gunfire.pl/product-yid-1152190245-M...PUS-DO-MP5.html będzie pasował do MP5 Classic Army. Pisałem w tej sprawie maila do GunFire, ale nie byli w stanie mi odpowiedzieć. Chyba po zamontowaniu tego o ile dałoby rade, nie miał bym dostępu do regulacji hop-up'a. Pozdrawiam! Edited March 29, 2008 by Modimus Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Jeżeli masz B&T to musisz też wymienić komorę hopup, żeby mieć regulację. Poza tym powinno pasować, ale jest to produkt chiński, więc nigdy nic nie wiadomo. Quote Link to post Share on other sites
wiesiu Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 ja bym kupił body CA Quote Link to post Share on other sites
Sobollek15 Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Kup lepiej body Ca.. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts