BENNETT Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 (edited) Szukam chętnych, którzy lubują się i posiadają umundurowanie oraz repliki używane podczas konfliktu w Wietnamie przez żołnierzy US ARMY .Poszukuję ludzi do inscenizacji potyczki na IV pikniku militarnym w Hażlachu niedaleko Cieszyna w dniach 27-29.06.2008r. Do dyspozycji w inscenizacji będziemy mieli pojazd ciężarowy do transportu taki jak Używali amerykańcy w Wietnamie i czołg T-34 do rozpykania :). Deklaracje zbieram do końca kwietnia Wszystkich chętnych zapraszam .Kontakt GG: 10215205 [Tytuł wątku ma zawierać tytuł, a nie całe pytanie. Nie nadużywaj wielkich liter.] Edited April 20, 2008 by Foka Link to post Share on other sites
DELTA_FH12 Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 Widzę Bennet całą rzeszę chętnych :D Odezwał się ktoś na gg ? Link to post Share on other sites
G838 Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Tak z ciekawości zapytam o ten "pojazd ciężarowy do transportu taki jak Używali amerykańcy w Wietnamie". Można uchylić rąbka tajemnicy co to będzie? Link to post Share on other sites
DamianS Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 W tym terminie nie mam mnie w kraju... nastepnym razem bardzo chetnie :) pozdrawiam Link to post Share on other sites
Lineusz Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Szkoda ,że info o tym było tak zakamuflowane. Teraz już przerobiłem swoją emke i już nie przypomina Vietnamskiego M4 :( a bym sie skusił :( Link to post Share on other sites
Recommended Posts