MoRRiS Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 (edited) Witam mam pytanie, czy da sie wlozyc sprezyne M170 lub M175 do karabinu snajperskiego Warrior(WELL) ? a jak tak to co za tym idzie, wymiana prowadnicy i lozysk ? i jezeli mozna to bylbym bardzo wdzieczyny jak by ktos pokazal linka z tymi akcesoriami tuningowymi a i czy mozna bardziej w nim uszczelnic komore hopa? Pozdrawiam PS tym razem uzylem szukania na forum ale nie znalazlem XDD Edited April 6, 2008 by MoRRiS Quote Link to post Share on other sites
JamBo Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 (edited) Z tego co "czytałem" to jest możliwość takiego tuningu ale bebechy muszą polecieć. I koszt takiego czegoś to ok 500-700zł z tego co piszą inni ludzie sam tego nawet w rękach nie miałem. Edited April 8, 2008 by JamBo Quote Link to post Share on other sites
wojtazkk Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Zacznijmy od tego,że do Warriora są inne sprężyny. Zwykłej sprężyny z aega tam nie wsadzisz,a jak już wsadzisz to nie będzie działać tak jak powinna. Radze zainwestować w komorę HU i lufę precyzyjną. Jak chcesz montować większą sprężynę to czeka Cię tuning do powyżej 1000zł. Zastanów się czy warto. A części są na www.specshop.pl Quote Link to post Share on other sites
Timon2 Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 170 wsadzisz, to Ci da jakies 550 fps ow ale sama sprezyna sprawy nie zalatwisz;) Quote Link to post Share on other sites
GERALT Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 nie będę zakładał nowego tematu, wiec tu dodam pytanie a jakie to bebechy trzeba zastosować do tej sprężyny do GB v3 CA proszę o zestaw linków, bo tyle tego jest, ze nie mogę sie zdecydować. wybaczcie, ze nie całkiem na temat warriora;) Quote Link to post Share on other sites
Wombat Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 M170 to szaleństwo. Musi wylecieć wszystko, do środka systema, a i tak nie ma pewności, że osiągnie zakładaną moc. Quote Link to post Share on other sites
_Misza_ Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Gdzie wy ludzie strzelacie że potrzebujecie takie sprężyny. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts