Wiarus Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Replika została wykonana z elementów metalowych oraz z ABSu. Korpus, rękojeść, kolba zostały wykonane z ABSu. Lufa, przyrządy celownicze, R.I.S. spust zostały wykonane z metalu. Repliki pochodzą z III-generacji modeli JG. Posiadają wzmocnione części w gearboxie. Nazwa: M4 CQB III-generacji modeli JG Producent: JG Napęd: elektryczny Wykonanie: metal + ABS Prędkość wylotowa: 390 fps Pojemność magazynka: 300 kulek (Hi-Cap) Długość: 72 cm/ 78 cm (kolba składana) Waga: 3100 g Dodatkowe informacje: Tryb ognia: pojedynczy, ciągły Hop-Up: tak, regulowany Blokada spustu: tak akumulator: 8,4V 1500 mAh Na razie mam ją 3 dni i nie mam żadnych problemów na Szczęście ;-) Quote Link to post Share on other sites
konrad324 Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 A jak jest z zasięgiem strzału? To plastikowe body jest naprawdę takie złe jak mówią ? Quote Link to post Share on other sites
Wiarus Posted April 10, 2008 Author Report Share Posted April 10, 2008 (edited) Plastikowe body w niczym nie przeszkadza bynajmniej mi. A co do zasięgu 50m - 60m skuteczność przy kulkach 0,25g. :uśmiech: Oczywiście przy odpowiednim ustawieniu Hi-Cap. Edited April 10, 2008 by Wiarus Quote Link to post Share on other sites
konrad324 Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Czyli jednak nie jest tak źle jak czytałem ;-) . Quote Link to post Share on other sites
mate_ogr Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Plastikowe body w niczym nie przeszkadza bynajmniej mi. A co do zasięgu 50m - 60m skuteczność przy kulkach 0,25g. :uśmiech: Oczywiście przy odpowiednim ustawieniu Hi-Cap. Czy tylko mi się coś tu nie zgadza? Bo ja przynajmniej nie wiem o zależności zasięgu od ustawienia maga :D . Rozumiem, że miałeś na mysli HOP UP Quote Link to post Share on other sites
konraddoom Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 (edited) Posiadają wzmocnione części w gearboxie. ten gear box jest metalowy czy plastik najwyższej jakosci :killer: :killer: :wink: :wink: Edited May 20, 2008 by konraddoom Quote Link to post Share on other sites
filon_swaj Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Kruche, kiepskie body to wada II generacji PJ. Wydaje mi sie, że gdybym zdecydował sie an III generację JG to na starcei wymieniłbym sprężyne na słabszą, dłuższa żywotność, a pozatym te 400+ fps to jak dla mnie za dużo. Quote Link to post Share on other sites
duck Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 A nie wiecie jakiej długości lufę precyzyjną do niej wstawić? :-F Bo wiem, że ma krótszą niż standardowe M4. Quote Link to post Share on other sites
macwolf1 Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Co do prec lufy to ja mam KM Head teflonowana 6.04 o długości 247 mm. Skupienie jest rewelacyjne. Gość który już troche w tym siedzi, mowił ze u siebie przy dłuzszej lufie nie ma takiego skupienia. No i podobno im krotsza lufa tym troche wiecej FPS. Lufa jest o okooło 20 mm krotsza od oryginalnej, ale tak jak mowilem skupienie jest 100% lepsze. Quote Link to post Share on other sites
Cysiu20 Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 (edited) A jak jest z zasięgiem strzału? To plastikowe body jest naprawdę takie złe jak mówią ? Znam 2 osoby którym plastikowe body z m4 porostu pękło. Jeden przypadek widziałem na oczy, po prostu body rozpołowiło sie jakby nie miało wcale pinów. Tylko że to było plastikowe body PJ, a nie wiem czy w JG ten efekt jest podobny. Plus że jest lekkie :) Edited July 15, 2008 by Cysiu20 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts