PaD Posted January 3, 2004 Report Share Posted January 3, 2004 Czy wie ktoś jak rozłożyć tego guna na "części pierwsze"? wyjąłem wszystkie bolce, ale np nie moge wyjąć/rozłożyć mechanizmu kurka. z góry dzięki za pomoc Quote Link to post Share on other sites
PaD Posted January 5, 2004 Author Report Share Posted January 5, 2004 już dziękuje wszystkim za porady ;) poprostu nie zauważyłem trzech małych "bolków" :P tak, o to mi chodziło, tylko ze jak juz mówiłem poprostu nie wyjąłem wszystkich bolców :D pozdrawiam end of topic Quote Link to post Share on other sites
Xie Posted January 5, 2004 Report Share Posted January 5, 2004 ja jeszcze tak sobie wtrącę, że mam prastarą beretkę którą już wielu próbowało rozłożyć.... z marnym skutkiem - chyba konstruktor nie przewidział takiej opcji stąd wniosek, ze chyba nie wszystkie beretki sie daje rozłożyć... ale ciesze się że koledze jednak się udało :D eot :) Quote Link to post Share on other sites
PaD Posted January 6, 2004 Author Report Share Posted January 6, 2004 da sie każdą, sprawdzałem :P tyle ze rozbiera się je jak prawdziwe, tzn nie rozkłada się na dwie połówki , tylko wyoycha bolce i wyciąga części/moduły eot :D pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts