ZeneQ_BS Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 No to pacjentem jest M14 od AGM. Po przyjezdzie od Krakmanow strzelala dobrze, az do dnia wczorajszego. Cos sie z nia stalo i zaczela strzelac 2 kulkami. Taki strzal wystepuje od czasu do czasu, moze 1 na 10 strzalow. Ktos moze pomoc zwalczyc mi ten problem, z gory dzieki ! :) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
ATISHOO Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Sprawdź na innym magazynku, a jeśli to nie pomoże to znaczy, że problem leży w komorze hopka... Quote Link to post Share on other sites
ZeneQ_BS Posted April 14, 2008 Author Report Share Posted April 14, 2008 Niestety nie mam dostepu do innych magazynkow .... A co moze byc nie tak z komora ? Quote Link to post Share on other sites
ATISHOO Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Coś z podajnikiem albo po prostu źle siedzi w body, ale jeśli go nie rozkładałeś to ta druga opcja raczej odpada. Zobacz jeszcze czy z twoim magiem jest wszystko w porządku, zwróć uwagę głównie na część, która wypycha kulki (no chyba, że to hi-cap jest...) Quote Link to post Share on other sites
ZeneQ_BS Posted April 17, 2008 Author Report Share Posted April 17, 2008 No to jest hi cap. Rozbierac to rozbieral ja krakman podczas tuningu .... Quote Link to post Share on other sites
ATISHOO Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Hm, no to myślę, że Krakman raczej nic nie mógł zepsuć ;) Sprawdź czy magazynek podaje kulki bez wkładania do repliki (troszke zbierania ich potem będziesz miał, ale innego sposobu nie znam). Quote Link to post Share on other sites
DyingFetus Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 może to być wina krakmana,bo moj kolega wysłał scar-a do nich,a po przyjeździe strzelał jeszcze gorzej,radze rozkręcić komore i jeszcze raz wszystko poskręcać Quote Link to post Share on other sites
ZeneQ_BS Posted April 19, 2008 Author Report Share Posted April 19, 2008 No rozkrecilem i sie okazalo sie wszystko jest Git, ale jest inna sprawa to chyba z powodu zlej konstrukcji gumki Guardera sylikonowje ma za mala ilosc gumy z przodu i kulki nie satrzymuja sie przed wejsciem w gumke .... i w ten sposob jesli dysza za szybko nie powroci na miejsce magazynek wpycha 2 kulki ..... ale teraz jest inny problem rozkrecilem i wogole wkrecilem nowa gumke i strzela na 20 metrow ..... :/ jestem tak wkurzony .... rozkrecilem wlasnie i wszystko jest git ... co jest zle ? :( strzelala na 60 metrow ateraz ledwo leci na 20 .... Quote Link to post Share on other sites
ATISHOO Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Gdzieś musi uciekać powietrze. Sprawdź czy gumka dobrze leży na lufie i po wsadzeniu w komorę. Quote Link to post Share on other sites
DyingFetus Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 daj to komuś w ręce kto sie na tym zna,ale nie odsyłaj do sklepu,daj jakiemuś koledze z wiekszym doświadczeniem Quote Link to post Share on other sites
ZeneQ_BS Posted April 20, 2008 Author Report Share Posted April 20, 2008 Wlasnie o to chodzi, ze troche sie znam sie MP5 zlozylem samemu :P Jednak to wina gumki .... teraz dziala juz dobrze wsadzilem gumke od wella i dziala fakt ze kreci o polowe gorzej i kulka tez tak leci .... no ale .... musze kupic nowa :) temat do zamkniecia POZDRAWIAM i dziekuje ze pomoc :) Quote Link to post Share on other sites
Punk4ass Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 To że złożyłeś v.2 nic nie znaczy... żeby nie OT napewno coś z magiem. Też tak miałem wczesniej ze stockowym magiem.Mam z G&G i ładnie podaje Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts