Marioo Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Droga eliminacji wybrałem dwa rodzaje butów: Gromy Czy magnumy Nie moge sie zdecydowac które wybrać , Ps. czym sie rózna te ww magnumy od tych : LINK ?? Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Te drugie to po prostu Magnumy, te które zalinkowałeś wyżej to zwykły miltec.... Link to post Share on other sites
Peti94 Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 http://allegro.pl/item345372764_buty_takty..._45_.html#photo Sądzę że to jest jakaś podróbka... Polecam Ci za to te Magnum Classic. Miałem je przez ponad 2 lata, żadnych uszkodzeń. Tylko wyrosłem :) Czy Magnum Classic to lekkie obuwie to bym się spierał. Ale szczerze polecam Ci Magnum Classic ! Link to post Share on other sites
DaVID AntiTerrorist Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Magnumy w porównaniu do innych butów taktycznych są zdecydowanie lekkie. Fakt, że teraz nie bardzo się je opłaca kupować... Jakość dużo niższa. Mam jeszcze jedną parę z tej starej, dobrej serii- buty te są super pod warunkiem dbania o nie. W tej cenie raczej nic lepszego nie znajdziesz (mówię o nowych butach). Link to post Share on other sites
Butu Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Marioo a Ty dostałeś bana na wyszukiwarkę?? O tym już było parę tematów ale nie bo po co szukać jak można dublować tematy. Zacytuje Foke może Ci da do myślenia "Bądź modny - myśl samodzielnie.". Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Recommended Posts