Giersu Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 A, mówię, kupię sobie bez sprawdzania i zasięgania opinii. Odpaliłem Steam. Kupiłem. Zassałem. Żałuję. Nieskładne, kiepska grafa, mnóstwo bugów (MNÓSTWO), niegrywalne. To jedyne zalety tego produktu, jakie umiem wymienić... Krótko mówiąc - gorsze, niż "Mgła" (film) ;o) Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Jak przeczytałem streszczenie fabuły, to już wiedziałem, że to shite... :P Tymczasem biorę się za The Club. Niektóre miejscówki to marzenie airsoftowca, na ten przykład Kędzierznówek :P . Quote Link to post Share on other sites
Giersu Posted April 25, 2008 Author Report Share Posted April 25, 2008 To daj znać co z tym Clubem. W sumie intrygujący pomysł... Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Dobra, pobiegałem sobie od początku do końca, tylko nie chce mi się płacić za Live'a, żeby pograć po sieci. Miejscówki niczego sobie, gierka przypomina skrzyżowanie Crimsonlanda z wyścigami, szczególnie polecam Wenecję i transatlantyk. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts