Fikus Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Witam Mam pytanie, czy są jakieś strony, które zajmują się szyciem mundurów według wzoru podanego przeze mnie ? Były niby stroje moro pl, ale stronka jest chyba nieaktualna, a inne strony znalezione przeze mnie szyły według swoich wzorów. Interesowały by mnie albo AT-1 albo Night Metro. Pozdrawiam [Jeśli gdzieś jest już temat podobny, to przepraszam za OT ;)] Quote Link to post Share on other sites
lup Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 Według wzoru czy z materiału w określonym kamuflażu/barwie? Z wzorem to możesz się dogada z większością krawców. Co do materiału to poza tymi, którzy szyją "według swoich wzorów", bo takie materiały mają to i tak zawsze będziesz musiał samemu namierzyć/znaleźć taki materiał. Quote Link to post Share on other sites
arkadoo Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Podłącze się pod temat... Czy ma ktoś wykroje, np. ACU, BDU lub inne, bluz i spodni? Quote Link to post Share on other sites
JQba Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Czy ma ktoś może wykrój spodni ? Z ACU czy BDU to da się już pokombinować. Najważniejsze jest mieć podstawowy wykrój. Próbowałem robić samemu ale nie udało mi się. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Proponuję zakup jakiejś zjechanej pary w demobilu czy na aukcji, rozcięcie szwów i idealny wzór będzie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts