gimli3 Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 (edited) Tak więc, zacznę od początku, mam okazję kupić używaną replikę m15a2 CA + tuning level I z asgshopu, ale zastanawiam się czy warto. Replika ma około 6 miesięcy i była (podobno) rzadko używana. Ale nie o tym chciałem. Konkretne pytanie, ile (waszym zdaniem) taki tuning może pociągnąć? Jak się do tego mają stockowe zębatki CA? Proszę o szybką odpowiedź. Aha, jaką ładowarkę do baterii NiCd 9.6V 1800mAh typ Large Sanyo wziąć? Dzięki za pomoc. Edited May 1, 2008 by gimli3 Quote Link to post Share on other sites
misiek009 Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 To są dosyć wytrzymałe podzespoły, ale głowica tłoka to płaskie alu.... Bardzo forsownie działa na szkielet GB. Nigdy nie można czasowo określić ile to wytrzyma, nawet tak na oko. Myślę, że w takim wypadku możesz wziąć spokojnie tę emkę. Quote Link to post Share on other sites
enzig Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 Wszystko jeszcze zależy, za jakie pieniądze chcesz kupic ten zestaw. Quote Link to post Share on other sites
gimli3 Posted May 1, 2008 Author Report Share Posted May 1, 2008 700 złotych powinno mnie to wyjść Quote Link to post Share on other sites
enzig Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 700zł to dobra oferta. Miałem taki tuning i też robiony przez ASGshop strzelałem około pół roku i nie było problemów. Quote Link to post Share on other sites
gimli3 Posted May 1, 2008 Author Report Share Posted May 1, 2008 a po tym pół roku jakieś się pojawiły czy sprzedałeś replikę? Quote Link to post Share on other sites
enzig Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Po pół roku wsadziłem do środka M150 i musiałem prawie wszystko wymienić, ale stockowe zebatki CA były w bardzo dobrym stanie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts