Urban Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Przeglądając dzisiejszą gazetkę trafiłem na takie coś: http://two.xthost.info/urban/airsoft-nowosci.jpg Plik jest w formacie *.jpg ma 1,6 MB i jest klejony w paincie z dwóch skanów, ale mam nadzieje że będzie czytelny :) Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Fearie Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Piechociniec? M-5? Pozatym to artykuł w dobrym tonie. Link to post Share on other sites
bender Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Czyżby to M-5 :P ale podejrzewałbym jednak to: M5 Link to post Share on other sites
kugelblitz Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Specjalnie bym się nie podniecał błędami (poza M5 jest jeszcze baretta ;), ważne że artykuł w sumie bardzo sympatyczny i pozytywnie przedstawiający airosft oraz zasady nim rządzące. Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Zaiste. Błędy raczej nie są dostrzegane przez ludzi czytających, a airsoftu nie znających :-F. Sympatycznie się czytało ten tekst. No i ważne, że dali kawałeczek "Prawa ASG". Oby większośc mediów była tak przychylna, a przynajmniej neutralna. Link to post Share on other sites
Patso Redneb Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Bardzo cieszy ramka z podstawowymi zasadami, takze dlatego, ze zerkna na nia nawet ci, ktorym nie bedzie sie chcialo czytac calego artykulu. Link to post Share on other sites
ghost666 Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Artykuł przeczytałem i musze powiedzieć ze bardzo pozytywny (chyba nikt nie twierdzi inaczej?). Link to post Share on other sites
vegosan Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 15tys. za bron? ktoś w ogole w Polsce wydał tyle na replike? Link to post Share on other sites
Urban Posted May 9, 2008 Author Report Share Posted May 9, 2008 Wydaje mi się że te 15tys. za replikę to mało istotny fragment tego artykułu, najważniejsze że airsoft został przybliżony ludziom i przedstawiony jako ciekawe hobby dla normalnych ludzi. Myślę że dzięki takim właśnie artykułom przeciętny 'leśny spacerowicz’ na widok kilku umundurowanych ludzi nie wpadnie w panikę i nie zacznie dzwonić po policje. Nie wiem z czyjej inicjatywy powstał ten artykuł ale naprawdę przyjemnie się go czytało. Ot, takie moje zdanie : ) Pozdrawiam Link to post Share on other sites
krol12 Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Przedewszystkim został dobrze napisany, i oby więcej na tyle kompetentnych redaktorów pisało o AS, wtedy napewno każdy artykuł będzie dobrze opisywał idee airsoftu:) Link to post Share on other sites
Szarak Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Bardzo mi się podobał ten artykuł! Wiecej takich! Świetna robota :] Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Crusher Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Ciekawy art, fajnie się czytało, szkoda, ze taki krótki :P Jest troche małych błędów tj. napisane jest, ze mundur za 200zł, na Allegro dostaniesz DPMa za 60, Flecka jeszcze taniej, snajperka niestety jest droższa niż 1000zł, no i to M-5 (?) ;) Ale generalnie pozytywnie :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts