flybywire Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Jeśli ten wątek pojawił się już wcześniej - przepraszam. z góry dziękuję za porady i poświęcony czas. *** ładując eM4 i wyjmując magazynek zauważam iż zawsze wysypuje się 5 kulek, czy tak powinno być? przez to klinuje mi się dość często karabinek. co z tym fantem zrobić? Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Tak - tak ma być. Ale nie bardzo rozumiem zwrot - "klinuje mi się karabinek". O co chodzi? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 klinuje mi się karabinek Czekamy na wyjaśnienia, potem temat leci ;) Quote Link to post Share on other sites
Justin Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 (edited) Chyba chodzi o to że nie może włożyc do końca maga bo kulki blokują mu wejście.Muszę dowiedziec się więcej. Edited July 5, 2008 by Justin Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts