Knapek Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Mam taki problem moja slodka SPR http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=2104 i nie wiem co jest przyczyna... odrazu napisze co jest w niej wymienione (a duzo tego nie jest wiec nie wiem co jest nie tak) bron ma wsadzona precke madbulla 650mm, i sprezyne madbulla m110... jedzie na standardowej batce 8,4 GP, ostatnio podczas strzelania pekl tlok... zostal on wymieniony na tłok Madbulla z 7stlowymi zebami i do tego glowice tloka classica o ile sie nie myle (tylko ona byla pod reka). Wszystko pieknie gralo przez 10min? potem bron przestala strzelac kulkami gromadzac je i pluc w pewnym momencie wszystkimi na raz... na odleglosc 10m? Po ponowym rozkreceniu okazalo sie ze pierwszy zabek na nowym tloku juz jest do polowy zjechany ;| Co moze byc tego przyczyna? myslalem ze za dluga lufa ale po wsadzeniu krotszej nic sie nie zimenilo... komora hopka tez byl wymieniona i nic... Wiecie co moze pomoc? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 W miarę możliwości zrób zdjęcia uszkodzeń na tłoku. Quote Link to post Share on other sites
Knapek Posted May 5, 2008 Author Report Share Posted May 5, 2008 (edited) Niestety akutualnie nie mam broni u siebie w domu (ani starego tłoka)... nie odebrałem jej jeszcze po Borneo od kumpla. Ale zrobilem rysunek ktory byc moze wam przyblizy o co chodzi... tylko nie smiejcie sie z tych kresek :P Edited May 5, 2008 by Knapek Quote Link to post Share on other sites
Knapek Posted June 14, 2008 Author Report Share Posted June 14, 2008 widze ze nikt chyba nie wiem co dolega, wiec temat mozna raczej usunac Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts