zopka Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Panowie a jak ustosunkowalibyście się do tych dwóch modeli http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=5238 (na allegro po 380zł) vs Desert foxy Meindla, ok 100 droższe (sam posiadam meindle, i bardzo chwalę, ale ja mam typowo ,,zimówki'') Zastanwaim się czy w batesach ich lekko sportowy profil to nie będzie + w porownaniu do dość ,,obszernej budowy'' Desert Foxów ? Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Desert Foxy są boskie inaczej tego nie da się powiedzieć. O ile o batesach słyszałem już nieco niezbyt dobrych opinii to Meindle wszyscy chwalą. Desert Foxów używam praktycznie codziennie i jeszcze nie miałem okazji na nie narzekać. Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Meindl to Meind i raczej batesy nie bedą lepsze. Ja uzywam latem geoxów i sobie bardzo chwalę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts