sajens08 Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 (edited) Mam pytanko czy w tym modelu można zmienić kolbę na inna bo w opisie karabinka jest że kolba stała tzn że nie do zdemontowania czy jednak montuje się ją na taką długą śrubę (są dwie górna i dolna od tyłu kolby) i można zdemontować kolbę i wymienić na inna np: Kolba składana typu Special Forces Proszę o opinię na ten temat. :roll: Chciałbym mieć możliwość regulacji kolby ze względu na to że jestem nie wysoki a broń jest dosyć długa. Może jakieś inne sugestie na ten temat? Edited May 9, 2008 by sajens08 Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Kolbę da się zdemontować ;) Wykręcasz w tym celu górną śrubę... i w zasadzie tyle. Quote Link to post Share on other sites
sajens08 Posted May 10, 2008 Author Report Share Posted May 10, 2008 (edited) Dla zobrazowania o co mi chodzi: http://www.packrat-toyz.com/images/Airsoft...$39.95.jpg Czy ktoś ma taką konwersję na M16, jeśli można to proszę o opinie jak się sprawuje taka kolba? I małe pytanko czysto teoretyczne. Gdzie najlepiej umieścić później bateryjkę? Proszę o sugestie najlepiej zdjęciowe :) Bo ja jedyną opcję jaką dopuszczam to montaż na kolbie. Edited May 10, 2008 by sajens08 Quote Link to post Share on other sites
chrzanu Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Kolba stała oznacza, że kolba jest nieregulowana, ale oczywiście jest możliwość demontażu. Ja w swoim a4 mam kolbę LE (taką jak na tym zdjęciu) i do tego mam na niej po boku ładownicę na baterię własnej produkcji. Do kolby SF najlepiej dokupić batkę pasującą do tej właśnie kolby, ale można też na risach zamontować puszkę an/peq i tam wsadzić batkę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts