Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

M16a4 III JG inna kolba?

Recommended Posts

Mam pytanko czy w tym modelu można zmienić kolbę na inna bo w opisie karabinka jest że kolba stała tzn że nie do zdemontowania czy jednak montuje się ją na taką długą śrubę (są dwie górna i dolna od tyłu kolby) i można zdemontować kolbę i wymienić na inna np: Kolba składana typu Special Forces

Proszę o opinię na ten temat.

:roll:

Chciałbym mieć możliwość regulacji kolby ze względu na to że jestem nie wysoki a broń jest dosyć długa. Może jakieś inne sugestie na ten temat?

Edited by sajens08

Dla zobrazowania o co mi chodzi:

http://www.packrat-toyz.com/images/Airsoft...$39.95.jpg

mc_rifle_800.JPG

Czy ktoś ma taką konwersję na M16, jeśli można to proszę o opinie jak się sprawuje taka kolba? I małe pytanko czysto teoretyczne. Gdzie najlepiej umieścić później bateryjkę? Proszę o sugestie najlepiej zdjęciowe :) Bo ja jedyną opcję jaką dopuszczam to montaż na kolbie.

Edited by sajens08

Kolba stała oznacza, że kolba jest nieregulowana, ale oczywiście jest możliwość demontażu. Ja w swoim a4 mam kolbę LE (taką jak na tym zdjęciu) i do tego mam na niej po boku ładownicę na baterię własnej produkcji. Do kolby SF najlepiej dokupić batkę pasującą do tej właśnie kolby, ale można też na risach zamontować puszkę an/peq i tam wsadzić batkę.