Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

ak 47 GFC czy G&G gr16 A2?

Recommended Posts

Witam .

Chciałem się dowiedzieć co lepiej kupić: to znaczy co lepiej strzela i jest lepiej wykonane.

Czy AK 47 firmy GFC http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...Guns-GFG02.html

Czy lepiej GR16 firmy G&G??

http://www.specshop.pl/product_info.php?ma...roducts_id=2309

To AK kusi full metalem i drewnem ale G&G jest bardziej znane i wyposażone w tunningowane części

Bardzo proszę o poradę.

Ale czy on naprawdę dobrze strzela?? Nie chciałbym kupić czegoś co nie będzie spełniać swojego zadania. I jednak tyle tych plastikowych części mnie przeraża chociaż nie miałbym przeciw temu nic jeśli osiągi były bardzo dobre. A i chciałem zwrócić uwagę na to że ten AK ma więcej fps'ów

• 5 months later...

Bedac posiadaczem AK 47 z GFC moglbym ta replike polecic. Wszystko wyglada porzadnie, replika mi raz porzadnie upadla, a mimo to NIC sie z nia nie stalo.

Po 15 000 kulek bateria/silnik i czesci wewnetrzne nie pokazuja zmeczenia. Moze troche tłok sie podrapal. (wszystkie czesci to zestaw ELEMENT'a, raczej ten Max torque).

Zasieg i ROF sa zadowalajace, jednak jak przy kazdej replice proponowalbym zalozyc repsza komore HU, gumke silikonowa i prec lufe, bo moc repliki (430 fps) jest jak narazie zadowalajaca. Jako pierwsza replika, ktora ma starczyc na chociazby 2 lata, a ma wygladac porzadnie i sie ma tam nic nie psuc, to polecalbym wlasnie GFC.

Z kumplami kupowalismy bronie praktycznie na raz. Tyle, ze kazdy wzial inna firme. Po tych samych przebiegach u mnie jedynie nic nie padlo, a ich bronie nawet 2 razy juz do serwisu lataly.

Jesli dorwiesz ta replike w dobrej cenie (licytacja na allegro albo cos) to polecam.