Hannon Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Czy ktoś może ma ten model i wie jak go rozłożyć ? Próbowałem juz pare razy i za cholere mi nie wychodzi. Na necie tez nigdzie nie znalazłem informacji o tym. Standardowe wypchnięcie blokady spustu od boku nie działa, tak jakby było zablokowane. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Ściągasz okładziny rękojeści (blokuje się na zatrzask wewnątrz gniazda magazynka, podwadzasz śrubokrętem i powinien zejść), zamek zejdzie jak się go zdejmie z tylnych prowadnic (trzeba podważyć)... Dalej tylko piny o ile dobrze pamiętam. Z całego serca odradzam, ja się strasznie umęczyłem, żeby to poskładać spowrotem do kupy ;) Quote Link to post Share on other sites
Hannon Posted May 13, 2008 Author Report Share Posted May 13, 2008 Chciałem go przeczyścić ;P Bo trochę już mógł sie zasyfić i w ogóle fajnie bylo by wiedzieć jak sie składa i rozkłada swojego guna. ^^ Ale dzięki, myśle ze i tak spróbuje dla własnego doświadczenia z tym. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Po zdjęciu chwytu i zamka będziesz miał już całkiem niezły dostęp do ruchomych części. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts