Bartess Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Witam serdecznie. Zainteresowała mnie sprawa tej o to kamizelki: http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=3245 Czy w rzeczywistości żołnierze biegający w mundurach Marpat korzystają z takich kamizelek? Szukając odpowiedzi na to pytanie znajdowałem w internecie jedynie fotografie na których żołnierze US w marpatach mieli kamizelki w kolorze coyote brown... Czy kamizelka podana w linku jest jedynie wymysłem producenta, a w rzeczywistości w takim kamuflażu nie istnieje i nie jest wykorzystywana? Proszę o opinię. Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Kamizelka jest jedynie wymysłem producenta. Poza tym był już taki temat, poszukaj. Quote Link to post Share on other sites
Bartess Posted May 16, 2008 Author Report Share Posted May 16, 2008 Szukałem :/ A czy US wykorzystują jakiekolwiek kamizelki w marpacie?? Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Jakoś słabo szukałeś... A kamizelki w mapecie testowali tylko. Pokrowce na IBA i kamizelki ALC, FLC i RACK. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts