zuberek Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Witam Mam mały problem z którym nie mogę sobie poradzić :???: Jak kupiłem swoją VSR-ke od znajomego to musiałem wymienić w niej stokowy tłok gdyż się zużył. Zmieniłem na ten: http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=2996 Kiedy już złożyłem replikę z nowym tłokiem okazało się, że część z Sear-u która przytrzymuje tłok jest za słaba (zbyt miękki metal - stokowy). Postanowiałem zamówić nowy zestaw Sear-ów i zamówiłem ten: http://asgshop.pl/produkt.php?id=1978 Myślałem, że to rozwiąże problem jedank się myliłem :???: Po dwóch dniach używania repliki (wystrzeliłem może jakieś 5 magów = 150kulek) przetarł się i tan wzmocniony:/ Wspomnę jeszcze że mam sprężyne nie większą niż SP120 (kolega nie pamięta dokładnie bo to on ją wymieniał) Czy ktoś może mi poradzić w czym tkwi problem? P.S. Kiedy dostałem przesyłkę ze wzmocnionym sear-em tak jakoś nie do końca pasowały do siebie te dwa elementy co już na początku mnie zaniepokoiło:/ Quote Link to post Share on other sites
DEDEk Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Ale masz G-speca czy masz kopie vsr-ki? Quote Link to post Share on other sites
zuberek Posted May 16, 2008 Author Report Share Posted May 16, 2008 (edited) O sory, zapomniałem napisać, że mam VSR-10 G-spec TM ;-) Edited May 16, 2008 by zuberek Quote Link to post Share on other sites
zuberek Posted May 18, 2008 Author Report Share Posted May 18, 2008 aha czyli widzę, że nie za bardzo wiecie o co chodzi:/ Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 wiemy moze ale temat o vsr już jest... Quote Link to post Share on other sites
zuberek Posted May 19, 2008 Author Report Share Posted May 19, 2008 Zanim cokolwiek napisałem to dość dokładnie prześledziłem forum i jakoś nie znalazłem nigdzie o awaryjności sear-ów po dwóch dniach użytkowania, więc jeżeli widzisz w tym problem to nikt Ci nie każe pisać:/ Jednak nie mówię, że nie masz racji, bo przecież każdy może się pomylić bądź przeoczyć pewne kwestie. peace and love Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 ale znalazłes temat o VSR. Seary do VSR omawiamy w temacie o VSR... Przynajmniej ja tak myślałem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts