sajens08 Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Witam Nablem karabinek jak w temacie z tym ze mam pewien problem rusza mi sie lufa wraz z frontgripem jak to unieruchomić tak żeby bylo ok. Wiem wiem gdzieś czytalem o tym w jakimś temacie ale przeglądam forum od 1h i nie mogę tego znaleźć. Może ktoś pomoże. Mile widziana instrukcja krok po kroku jak to zniwelować. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 UWAGA!PRZECZYTAJ ZANIM NAPISZESZ, "Regulamin forum Upgrade i Tuning" Przenoszę do odpowiedniego działu. Quote Link to post Share on other sites
bobek28 Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Obawiam się, że pomóc tutaj może tylko kupno metal body. Quote Link to post Share on other sites
frozenfish Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 siadasz przez kompem otwierasz ulubioną stronę o tematyce asg (mam na mysli stronę sklepu) kupujesz metal body i wysyłasz karabin wraz z nowo nabytym metal body do serwisu gdzie robią Ci to na cacy:) Jakie metal body? to już zalezy od zasobności portfela. Więc?;) Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 W większości wypadków: ściągasz osłony frontgripa i przy samym pierscieniu bedziesz miał 3 śrubki imbusowe, dokręć je. Panowie "szpece" od metal body: nie wiedzieliśta, ze JG ma 3-częsciową lufę i luzy najczęściej występują na łączeniu pierwszych dwóch? Quote Link to post Share on other sites
bobek28 Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Oooops. Patrzałem przez pryzmat mojej emki, z jednoczęściową lufą :-F . Przepraszam, za wprowadzenie w błąd, co nie zmienia faktu, że metal body by się przydało... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts