taktoja Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Czy ktoś wie, czy da się kupić kamizelkę w maskowaniu flecktarn, ale żeby dało się do niej podpiąć pas lc-2? Szukałem, ale nie mogę nigdzie znaleść. No i jeszcze jedna sprawa, a mianowicie, żeby nie była zbyt droga. Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Z tym bedzie ci dosc ciezko zeby byla niedroga. Jedyny niedrogi sprzet BW to ich podstawowy zestaw pasoszelek. (z 3 ladownicami jest zawsze, na ogol kosztuje mniej niz 100zl). Jednak oporzadzenie systemowe BW posiada swoj wlasny pas (nie wiem jak jest z montazem elementow na innych pasach) Quote Link to post Share on other sites
AWR_Ronin Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Nie ma niedrogich kamizelek we flecktarn, chyba że pytasz o MilTecowe podróbki kamizelek Arktisa... Tyle że tamten kamuflaż to jest jedynie podobny do flecka. Ronin Quote Link to post Share on other sites
taktoja Posted May 22, 2008 Author Report Share Posted May 22, 2008 Dzięki za odpowiedzi, znajomy z ekipy sprzedaje jakąś kamizelkę w maskowaniu flektarn i podobno jest dobra. Zobaczymy :) Quote Link to post Share on other sites
Wolf Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Dobre kamizelki to niestety tylko drogie orginały lub półkontrakty. Podstawowe różnice to jakość wykonania, materiały, o różnicach w kolorach i funkcjonalności już nie wspomnę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts