choisen Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 (edited) Chciałbym poprosić o zdjęcia pokrowca na maskę p-gas BW. Chodzi mi o dokładne fotki, gdyż chciałbym spróbować przerobić torbę uniwersalną na takowy pokrowiec.... Jeśli ktoś będzie łaskaw, może poprawić moje przemyślenia? -Wywalić paski----> zrobić obszycie z rzepów -Zlikwidować otwory drenażowe -Doszyć kieszeń na opatrunek -Doszyć 2 paski otwierające -Doszyć rzep na nick-taga Byłbym wdzięczny ;) Nie wiem na przykład jak z twardością ścian? Czy mają jakieś usztywnienia, czy są takie same jak w torbie uniwersalnej? Edited May 23, 2008 by choisen Quote Link to post Share on other sites
AWR_Ronin Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Po co przerabiać, nie lepiej kupić :? ? Już nie przesadzajmy z tą oszczędnością - pokrowce na maskę nie są aż takie drogie, a cobyś nie zrobił, efekt pracy i tak będzie gorzej wyglądał niż oryginalny pokrowiec... W sumie to napracujesz się, obejrzysz efekt i po jakimś czasie będziesz się zastanawiał gdzie kupić oryginalny pokrowiec. A poza tym, największym problemem technicznym będzie dla Ciebie wywalenie wewnętrznych kieszonek z torby uniwersalnej i usunięcie otworów drenażowych. Ronin Quote Link to post Share on other sites
choisen Posted May 23, 2008 Author Report Share Posted May 23, 2008 Wiesz, za oryginalnym i tak się zastanawiam ;) Ale akurat, po dopieszczeniu Giety zostały mi grosze, a do wypłaty jeszcze troszkę :/ A na otwory już mam pomysł ;) Wewnętrznych, znaczy tych bocznych, tak? Bo w pokrowcu jest jedna kieszeń wewnętrzna, na zeszyt czy coś... To jest taka duża, na "plecach" torby? Quote Link to post Share on other sites
AWR_Ronin Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Wiesz, za oryginalnym i tak się zastanawiam ;) Ale akurat, po dopieszczeniu Giety zostały mi grosze, a do wypłaty jeszcze troszkę :/ To chyba lepiej poczekać ;). W przypadku kieszeni to tak - chodzi o te boczne. Ronin Quote Link to post Share on other sites
Tony Halik Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Jakiekolwiek przeróbki stanowczo odradzam, chyba, że niemożliwe jest zakupienie oryginalnej wersji - ja tak musiałem zrobić z ładownicą na magazynki: w żadnej standardowej by się nie zmieściły, więc trzeba było zmodyfikować inny pokrowiec. Quote Link to post Share on other sites
Krypton Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Kup sobię pokrowiec w Olv z Rangershopa - 13 zł (chyba) - będziesz wyglądał bardziej pr()! :D Quote Link to post Share on other sites
choisen Posted July 8, 2008 Author Report Share Posted July 8, 2008 Czy właściciel pokrowca z wyposażeniem mógłby udostępnić fotkę okładki zeszytu, jaki powinien się znajdować w środku? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts