Regdorn Posted January 17, 2004 Report Share Posted January 17, 2004 Witam! Wczoraj podczas rozmowy z Witem i wspominków "starych" czasów, w tym i przełomowego ZMASGu w Poznaniu z przyklejonym numerkiem II, pomyślałem że miło by było aby i z ów Zlotu była pamiątkowa naszywka. Próbowaliśmy odtworzyć kto był uczestnikiem tamtej imprezy, jednak napewno nie będziemy pamiętać o wszystkich. Dlatego też proszę o pomoc w odtworzeniu listy osób jakie 10 listopada 2001 roku, stawiły się w Poznaniu na forcie A1 Boyen, aby zmierzyć się z Maniakami naszego bardzo młodego w tedy hobby :) To co odtworzyliśmy z pamięci: - SAS (Poznań, organizatorzy): Czaras, Osa... kto jeszcze? - SGGA (Kraków): Chemik, Popiel, Goldie, Leśnik, Majkel, Paweł, Dawid, Puśka, Wit (Poznań) i JA :D - Yelnet (Warszawa): Mathias, Ghost-R, Gała... i co dalej? Pomocy :) - Lukzari (Bydgoszcz) - GROT: The_Piotrex, Owca... pomocy :) - Martini (Opole) - no i tutaj pojawia się problem :) Kto był wtedy jeszcze? Liczymy na Waszą pomoc w odtworzeniu tej listy :) Pozdrawiam serdecznie, Regdorn Quote Link to post Share on other sites
WEGA Kogood Posted January 17, 2004 Report Share Posted January 17, 2004 Czołem Ja nie byłem (niestety) ale chce zaznaczyć, że Martini jest z Opola a nie z Wrocławia. Kogood Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted January 17, 2004 Author Report Share Posted January 17, 2004 Ups fakt :D Juz poprawiam... moj blad... :D Quote Link to post Share on other sites
Dredd Posted January 17, 2004 Report Share Posted January 17, 2004 Mam zdjęcia i filmy z Poznania na twardzielu wiec moge ci przesłać Reg może sobie przypomnisz jeszcze paru Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts